Alla inlägg den 15 september 2008

Av Julia - 15 september 2008 11:12


Fredag: Blev avsläppt i Karlshamn, där Marcus plockade upp mig. Vi var ute på Ljus & Miljö en runda sen in och handla till festen... Massor av chips köpte vi! =)

Sen körde vi hem, där det var viktigast att få trappan och räcket klart...

Vi höll på ute så länge vi kunde innan det blev beckmörkt, sen in och röja huset...massa papper liggandes överallt. Men det gick ganska snabbt när vi var två. Mycket roligare att städa då! =) 

Blev sen en runda med bilen och lite mat. Sen sängen!!!


Lördag, 9:00: Min dag börjar!

Upp, frukost, in till stan. Var på guldfynd och bytte en present sen ner till frissan. Var så skönt att slappa lite! Vi har så kul när vi r där...jag & mamma!


Sen gick vi till systemet, hämta upp Bella (en jack russell) som mamma skulle passa åt en kompis och sen hem till mamma.

Jag körde därifrån vid ett för att komma hem till ett hus i full fart...

Pappa stod och skruvade på staketet och Marcus och Snoris hade satt upp partytältet. De körde sen och hämtade stolar och bord. =)

Dagen flöt på och det blev pizza innan alla andra kom. Gott! =)


18:00: Folket började komma och jag var inte klar...men med lite hjälp av syster gick det ganska snabbt! Tack!

Mycket folk var vi...40 st skulle jag tro...och kul var det!


Senare på kvällen hände en grej som drog ner stämmnigen lite...vi fick besök av ambulansen... En tjej kompis slutade andas och Marcus ringde ambulansen som kom och hämtade henne. Marcus åkte med henne in till sjukhuset... Så jag blev själv med festen... =( Inte så kul! Men det löste sig.

Hon vaknade till i ambulansen och var pigg igen när de kom till sjukhuset. Marcus åkte hem men hennes föräldrar och ingen var gladare än jag!!!

Tur vi har så goa kompisar som stannade kvar och tog hand om mig. Tack allihop!


Söndag: STÄD DAG!!! Fy vad det såg ut när vi kom ut i tältet på morgonen. Men det gick ganska snabbt att städa... Plockade ihop borden, stolarna och tältet och körde och lämnade tillbaka det. Skönt att bli av med allt direkt!

Sen var det soffan och Bingo lotto som stod på programmet. Kul hade vi fast ingen vinst! Ska nog spela oftare... =) Var ju kul!!!



Tillbaka till jobbet nu, bilder kommer ikväll!



Ovido - Quiz & Flashcards