Alla inlägg under oktober 2008

Av Julia - 14 oktober 2008 10:32


Igår var jag hemma redan vid halv 5, han jag åker med skulle på möte. När jag kom hem höll älskling på och plocka äpple, så jag hjälpte han, vi höll på i 1 timme, och det är fortfarande massor kvar… Någon som vill ha äpple???


Sen körde han till garaget och jag satt mig vid datorn för att lägga in bilderna från i lördags, men vår dator är dum… Gick inte att få fram bilderna, så jag får göra ett nytt försök ikväll.


Sofie och barnen kom och vi gick ner till Mörrum, handlade på konsum och sen tillbaka hem igen. Skulle fika när vi kom tillbaka, men det ringde en som ville titta på en säng som Sofie hade på annons. Så hon körde hem och så blir det fika ikväll ist.


När Sofie kört började jag med maten och hade bestämt mig för stuvade makaroner och köttbullar…det blev ätbart, men tror jag fördärvade grytan… Mätta blev vi och gott var det! Slöade i soffan till CSI innan vi gick och lade oss.


Ikväll blir det alltså fika med Sofie och barnen. Sen blir det soffan för min del!




 

Frida – Är upptagen denna vecka, men hör gärna av dig nästa vecka. kram


Bettan – Ja, det var jättekul att träffa Milo! =) Allt är bra med oss, hur är det själv? kram  


Emilie – Ja, nästa vecka kan fungera, jag har med fullt upp denna. Hör av dig när du kan, jag är hemma vid 18, utom torsdagar när jag har scouterna. Var ju ett tag sen vi sågs nu! kram


Av Julia - 13 oktober 2008 13:15


Ny vecka igen! Det går så snabbt...


Fredag var jag ledig, blev frukost hos Sofie. Sen körde jag in till stan, Filip följde med och var sällskap. Inne i stan mötte vi upp min syster. Jag provade lite kläder och Filip var jätte duktig, bra smakråd! Vi hade det jätte trevligt! =) Var även på Färghuset och köpte tapeten till hallen.


På kvällen var jag på styrelsemöte med scouterna, var hos mitt ex. Lite konstigt! Men det gick bra. Fick träffa min älskade hund, Milo, som jag inte träffat på 1 år... Han var glad att se mig! Men det brast för mig när jag skulle köra hem och Milo ville följa med...grät som en idiot! =(


Lördag sov jag länge och sen kom pappa och skulle hjälpa mig tapetsera, men det blev bara spackling ist... Sen krattade vi äpple och städade jag och älskling. Kl 18 började folk anlända och festen började. Var en mycket lyckad kväll, fast jag brast ut i gråt igen… Blev dock ingen utgång för mig och Marcus för han mådde inte riktigt bra, så när vi lämnat de andra gick vi och åt. Var hemma igen vid 1. (bilder kommer ikväll)


Söndag kom pappa och hjälpte till med tapeterna i hallen. Blev jättebra! Bilder kommer, har bara lite lister och möbler kvar.Sen var det dags för Bingo lotto, med mycket trevligt sällskap! =) Dock inga vinster igår…igen!


Idag är jag på jobbet igen…lika tråkigt som vanligt! Men tydligen ska de ha möten på onsdag och sen vet vi mer om vad som händer. Så det är bara att vänta och se.

Ikväll blir det promenad och mys med älsklingen. Ska laga mat och titta på Färjan! =)


Av Julia - 9 oktober 2008 16:32


Igår blev det en halvtimmes promenad med, Marcus, Foxan, Sandra och Sanna. Var jätteskönt att komma ut, även om det är lite kallt...


Sen lagade vi mat, frallor med köttfärs. Gott!!! =)

Blev lite tv tittande innan de åkte hem, sen gick jag och Marcus och la oss.


Idag är sista dagen på jobbet denna veckan, skönt att vara "ledig" imon!

Ska söka alla jobb jag kan komma på, in i varenda butik och jaga!!!


Ska köpa tapeten till hallen och sen hem och städa inför helgen, så att det är klart.

På lördag kommer pappa och hjälper mig att tapetsera. =) Skönt när det är färdigt!


Nu ska jag sakta, sakta börja packa ihop för dagen (veckan)...

Ikväll är det scouterna, får se om mitt tålamod varar lite längre idag än sist! *hoppas*




Av Julia - 8 oktober 2008 13:55


Igår blev det inte alls som jag tänkt mig...

  • Kom inte från jobbet förrän 17:30
  • Inte hemma förrän 18:20
  • Skulle laga lasange, men saknade ingredienser
  • Bad Marcus handla på vägen hem
  • Satte igång en maskin tvätt
  • La mig på soffan, för att vila
  • Tröttnade på att vänta och ändrade på receptet och lagade maten
  • 20:00 var maten klar och fortfarande ingen Marcus
  • Fick äta själv =(
  • Marcus kom hem 22:00 och åt middag
  • Hade glömt att jag tvättat, så fick ställa mig och hänga upp tvätten...
  • 23:00 SÄNGEN!!!

Det var hela min spännande kväll!



Ikväll skulle det bli promenad med Marcus, Foxan, Sofie och barnen, men Olivia är sjuk. Kör nog dit och dricker lite kaffe ist...

Får se, har ju lovat Marcus att vi ska ut och gå...men han kanske skulle jobba ändå.


Är kanske ledig på fredag...hade varit skönt! Fixa lite med jobbsökande och måla lite hemma. Måste fixa tapeten också, pappa kunde hjälpa mig på lördag. =)


Av Julia - 7 oktober 2008 16:23


Den 22 oktober blir vi uppsagda och från den 22 november är jag arbetslös, om inget jobb dyker upp!


Inte så kul, men det gäller att tänka positivt!

Skönt att slippa detta skitjobbet iaf... Börja om på nytt! =)



Igår blev det ingen gympa orkar inte med det just nu... Jag, Sofie och Filip var ute och gick en runda ist. Något vi ska göra oftare...var jätteskönt att få prata ut lite! =) Tack Sofie!

Ikväll ska jag ut och gå själv. Blir en lååång runda! =) Måste rensa huvudet lite...

Sen ska jag göra lasange och mysa i soffan med älskling!



Av Julia - 6 oktober 2008 12:45


Fredag blev inte som jag tänkt mig...utan bättre! Min syster och Emma ville komma hem till mig och hålla mig sällskap när Marcus var iväg. Vi gjorde varma mackor och tittade på tv. Sen åkte vi in till stan en runda innan det var dags att hämta Marcus. Var hemma igen vid 1.


Lördag låg jag kvar i sängen länge, Marcus och Svass började köra grejer från garaget vid 10-11. De var hemma och lämnade grejer och passade på att fika med mig, Evelina och pappa som kommit för att hjälpa mig tapetsera. Men det blev inget tapetserat, för tapeten räckte inte... Måste in och köpa en rulle till! Men vi fick lite annat gjort...spacklade hallen och stolarna. Jag och Evelina var ute och gick en runda med...Skönt!


Sen fixade jag och Evelina taco och körde in till garaget till Marcus och Svass.

Var lite roligt att fixa och sitta där och äta. =)

På vägen hem plockade vi upp Emma, sen var det mys i soffan igen. Tanken var fest, men så blev det inte...vi drack lite vin och hade det trevligt ist.

När Marcus kom hem körde vi in till stan och Kulturnatten. Inte mycket att ha, men vi blev kvar en stund iaf...


Söndagen började med strömavbrott för vår del, men inget långt. Vi låg kvar i sängen länge! (brukar bara vara jag som gör det på helgerna) Sen åt vi frukost och myste i soffan.

Marcus körde in till stan för att hjälpa sina föräldrar med garaget och jag gjorde mig iordning för att åka upp till scoutstugan för städning. Var där vid 14 och vid 17:30 begav jag mig hem igen. Där väntade Marcus och några kompisar med pizza och bingo lotto. =) Jag och Emma slänge ihop en äppelkaka till kaffet. Mycket mysig kväll!


När alla åkt hem målade jag och Marcus stolarna en gång. Blir jättefint med svarta stolar! (bild kommer en annan dag)

Sen blev det sängen...men jag kunde inte sova. Låg och löste korsord till klockan var jätte mycke. Var jätte trött i morse. =(


Ikväll blir det gympa. Skönt! Jag längtar...


Sofie - Ska du på gympan ikväll? Kan jag åka med dig?


Av Julia - 3 oktober 2008 11:30


Sitter på jobbet och väntar på att det ska bli lunch...bara 30 min kvar nu!


Var hemma från jobbet igår, då jag inte längre orkade mer... Har haft ont i huvudet sen i söndags... Inte alls kul! Men det är ju hela situationen som gör det...

Låg hemma på soffan hela dagen, eller ja tvättade också och målade taket i hallen. Jag och Marcus var och handlade när han hade slutat. Körde upp till scouterna och startade sem, sen körde jag hem igen.


Ikväll blir det lugnt...Marcus ska på firma fest och jag ska ligga på soffan, bra fördelning! =)

Ska kolla med pappa om han kan hjälpa mig att tapetsera hallen imon, för Marcus ska flytta grejer ur garaget. Söndag ska jag upp och städa scoutstugan.

Annars blir det en lugn helg för oss...



Jonas - Klart han är lik sin pappa! Filip är för go! Ja, hoppas det dyker upp något jobb snart! Annars får jag och Sofie vara "lyxhustru" tillsammans! =)



Av Julia - 1 oktober 2008 22:01


När Sofie och Filip var här förra veckan och fikade, hittade Filip alla våra nallar. Nalle puh har en mössa på sig som han var tvungen att prova.

 Fick så klart ta bilder på honom!

(och med hans mammas lov lägger jag nu ut dem)


Filip med den fina mössan! 

 

Filip med ALLA nallarna! 



Ovido - Quiz & Flashcards