Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Julia - 7 augusti 2008 09:53

När vi kommer till Karlshamn igår så säger han som jag åker med att jag inte kan åka med honom idag. Kul! Kunde inte sagt det lite tidigare???

Efter lite ringande har jag fixat annan skjuts, och fick t.o.m sovmorgon då han inte ska köra förrän 8 från Karlshamn. MEN...kl 7 i morse ringer han och säger att han är sjuk. Så det var bara till att sätta sig i bilen och köra själv... Skit tråkigt!!! =(

Men sovmorgon blev det så vi får se när jag kommer härifrån idag...har iofs inte ringt ett enda samtal idag, så det händer inte allt för mycket. Ska försöka köra kl 16 fast jag började senare! =) Tänk alla gånger jag jobbat över innan!!!


Tillbaka till igår...Marcus skulle hjälpa sin syster att laga hennes bil och byta däck. Och eftersom jag hade sovmorgon så följde jag med! =) Skulle tvätta av fälgarna innan han satte på dem...gick jättebra tills MOBILEN hoppade ut ur fickan och rakt ner i tvättspannen! =( Jätteblöt blev den!

Så nu har jag ingen telefon...tur att Marcus hade en gammal hemma som funkar så länge. Men ny telefon finns inte med i min ekonomi just nu. Fast skattepengarna kommer väl snart!!!


Sitter som sagt på jobbet och har inget att göra! Kunde lika gärna stannat hemma idag! Men det trillar nog snart in någon som ska skälla lite och så är det full fart igen...


Marcus har gjort klart stommen till tralldäcket och imon ska Marcus, pappa och min bror lägga trallgolvet. Så sen är det klart! Eller ja, ska upp staket också. Men nästan!!!


Ikväll vill jag titta på tv...kan han inte komma och koppla in tvn snart?! Trodde han skulle komma igår, men nej, han hörde inte av sig! =(

Och hemtelefonen fungerar inte heller och då inte heller internet... Börjar bli RIKTIGT trött på allt tekniskt nu!!!


Mycket gnäll i detta inlägg, men det är så det känns idag! Skulle bara vänt mig om och somnat om idag!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards