Alla inlägg under maj 2008

Av Julia - 7 maj 2008 15:07

Kvart över ett ringde Marcus och sa att de inte hade mer att göra idag...och att de fick gå hem för dagen! Han var ju ledig halva dagen igår också, efter provet. FUSK!!! Jag vill också vara hemma nu! Men snart så, bara en timme kvar.


Ikväll blir det lungt, har sovit konstigt (vaknar varje timme) hela veckan, så jag ska försöka slappa på soffan ikväll. Men en liten promenad med älskling blir det nog. =)





Av Julia - 6 maj 2008 08:26

Promenad blev det igår, men jag missade Nytt läge... Var i Elleholm hos Bettan vid halv sju och sen gick vi, längs med ån in till Mörrum och tillbaka. Var inte hemma i K-hamn förrän kvart i nio, så snabbt in i duschen och sen slängde jag mig i soffan =) Hann innan Cashmere mafia började, har aldrig duschat så snabbt! =) 


Ikväll blir det promenad med Bettan och Emilie + hundarna i Mörrum, skönt att man äntligen har börjat röra på sig regelbundet. Men man kanske skulle börja träna lite med...får se om jag lyckas med det.


Idag gör älsklingen sitt prov... Hoppas det går bättre idag! Lycka till!

Av Julia - 5 maj 2008 15:39

Bara 4 dagar kvar tills helg! Dagarna går så snabbt!

Och i helgen är det 11 maj! =) Ska äta minst 1 langos... =)


Promenad blir det ikväll, med Bettan och hundarna. Någon annan som vill med så slå en signal! =)


Av Julia - 5 maj 2008 08:59

Ny vecka med nya möjligheter! Är så man måste se det för att orka...

Det har varit så skönt att vara ledig, tror jag skulle kunna vänja mig vid det!


Igår var jag och Bettan i Åseda på hundutställning, det var kul och bra väder! Lite tråkigt att gå upp kl 6 sista dagen på ledigheten, men det var det värt! =) Resten av dagen blev det inte mycket gjort, en stund på soffan, lite mat och sen sängen. Var så trött...

Har vaknat varje timme i natt, antar att jag var rädd för att försova mig. Men jag var ju fortfarande trött när kl ringde kl 5...ville somna om jämte älsklingen!


Så här ska min kväll se ut: 

17:00 Hemma

17:30 Äta

18:00 En promenad någon?

20:00 Nytt läge

21:00 Cashmere mafia

22:00 SOVA!

Av Julia - 1 maj 2008 20:48

Nu har man hittat hit igen...har inte tid att sitta vid datorn när man är ledig!


Igår var jag i Mörrum hela eftermiddagen och kvällen. Började med fika hos Emilie och avslutade på Bolsberget (typ 50m därifrån)

Var så mycket folk på Bolsberget, har aldrig varit med om det innan. Sålde HELT slut på lotteriet! Har aldrig hänt innan!


Idag hann jag knappt vakna förrän det bar av till Marcus mamma. Där fick vi frukort, gott... Sen fick killarna börja jobba på garaget igen. Å ja vi hjälpte också till! Skulle måla min kökslucka med det hann jag inte med... Lunch fick vi också där och precis när vi alla har kommit in och ska börja äta då öppnar sig himlen....inte alls kul! =(


Bettan ville åka till Maxi i Bromölla, så vi tog en sväng dit hon och jag! Det var mycket trevligt! =)


Sitter nu hos pappa i den nya lägenheten =) Har börjat bli bra ordning här nu. Hjälpte han hänga upp lite gardiner innan och Marcus har tonat några rutor på balkongen, lite mindre insyn nu!


Nej, nu ska vi åka hem och sortera papper...inte så kul men det behöver göras. =( Ska äta upp vattenmelonen jag köpte innan =) Gott!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards